Ajankohtaista

21.11.2016 9.29

Viimeinen mahdollisuus saada Luovuttaja-paita

Luovuttaja-kampanjan logon suunnitteli Ivana Helsinki. Se komeili lähettiläiden t-paidoissa. Paitoja jaettiin kiertueella neljällä paikkakunnalla. Käsillä on nyt viimeinen mahdollisuus voittaa Luovuttaja-paita itselleen.

Kampanjapaitojen logon oli suunnitellut suomalaisen muodin kirkkain tähti, Ivana Helsinki. Printti mukaili old school -tatuointeja.

– Tatuoinnit ovat perinteisesti olleet rohkeiden merenkävijöiden tai muuten vain “kovien tyyppien” juttuja. Halusimme luoda tyylikkään, mutta ajatuksia herättävän Luovuttaja-logon viestimään tärkeästä asiasta, Ivana Helsingin markkinoinnista vastaava Pirjo Suhonen kertoo.

Luovuttaja-paidan sai omakseen vain kampanjan aikana. Installaatiot purkautuivat, kun ohikulkija allekirjoitti elinluovutuskortin ja sai itselleen paidan. Special edition -paitaa ei ole myytävänä missään.

Nyt joulun alla käsillä ovat viimeiset mahdollisuudet saada harvinainen paita itselleen: kampanja arpoo loput paidat kyselyyn vastanneiden kesken, viisi paitaa viikossa kolmen viikon ajan.

Vastaa ja osallistu arvontaan

luovuttajajulisteet


Palaa otsikoihinmusili

syke logo

STM_tukee_Veikkauksen_tuotoilla web