Luovuttaja-paita

Euroopan elinsiirtopäivää 8.10.2016 vietettiin Luovuttaja-teeman hengessä. Kampanjalogon oli suunnitellut suomalaisen muodin kirkkain tähti, Ivana Helsinki. Printti mukaili old school -tatuointeja.

– Tatuoinnit ovat perinteisesti olleet rohkeiden merenkävijöiden tai muuten vain “kovien tyyppien” juttuja. Halusimme luoda tyylikkään, mutta ajatuksia herättävän Luovuttaja-logon viestimään tärkeästä asiasta, Ivana Helsingin markkinoinnista vastaava Pirjo Suhonen kertoo.

Logo oli esillä Luovuttaja-paidoissa, joita jaettiin Jyväskylän, Tampereen, Kuopion ja Helsingin keskustaan nousseissa Luovuttaja-installaatiosta elinluovutuskortin allekirjoittamista vastaan. Paitoja oli paikkakunnilla jaossa 100, paitsi Helsingissä 450, mikä vastasi elinsiirtoa odottavien määrää.

Varastosta on nyt löytynyt muutama kiertueelta ylijäänyt paita. Voit voittaa paidan joululahjaksi itsellesi tai ystävällesi. Arvomme vastanneiden kesken kolmen viikon ajan 5 paitaa viikossa. Special edition -paitoja ei voi ostaa mistään.

Tilaa myös elinluovutuskortti, jos sinulle ei vielä ole. Tilaa
Voit ladata elinluovutus-sovelluksen älypuhelimeesi. Lisätietoja


luovuttajajulisteet


Arvomme kolmen viikon ajan viisi Luovuttaja-paitaa viikossa vastanneiden kesken.

Vastaa tähän kysymykseen 12.12. mennessä. Jos haluat osallistua arvontaan, muista jättää sähköpostisi.

musili

syke logo

STM_tukee_Veikkauksen_tuotoilla web